Hírek


Baleset Balmazújváros közelében
2018. augusztus 08. 08:49
Lesodródott az útról, árokba csúszott majd a tetejére borult egy személyautó tegnap délelőtt, Balmazújváros közelében.

Lesodródott az útról, árokba csúszott majd a tetejére borult egy személyautó tegnap délelőtt, Balmazújváros közelében. A gépkocsi egy utánfutót vontatott, melyen sóder volt. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók az autót feszültségmentesítették. A járműben egy ember utazott, akit a mentőszolgálat kórházba szállított. 

Több veszélyessé vált fa miatt riasztották a debreceni tűzoltókat a tegnapi nap folyamán. Egy kiszáradt fa volt a Déli soron, de be kellett avatkozni a Korponay utcán és a a Dugovics Titusz utcában is. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a közúti és gyalogos forgalmat is veszélyeztető fákat. A hajdúszoboszlói tűzoltók, pedig Hajdúszoboszlón a Szilfákalja utcában avatkoztak be egy nyolc méteres fa leszakadt ága miatt.

Légkondicionáló berendezés kültéri egysége kapott lángra tegnap délután Berettyóújfaluban a Millenium utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók kézi tűzoltó készülékkel eloltották a lángokat. A tűzoltók kéziszerszámokkal végezték el az utómunkálatokat. Személyi sérülés nem történt. 

Közel száz négyzetméteren égett az avar Magyarhomorogon a Rákóczi utcában tegnap délután. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Papír kapott lángra egy társasház földszinti lakásásnak sütőjében tegnap későn este Debrecenben a Thomas Mann utcában A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos eloltotta tüzet. A tűzoltók átszellőztették a lakást valamint a lépcsőházat is. A mentőszolgálat a lakásban tartózkodó két embert kórházba szállította.

Fotós: Debrecen HTP, Berettyóújfalu HTP;Balmazújváros ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Baleset Balmazújváros közelében Baleset Balmazújváros közelében Baleset Balmazújváros közelében
>>> További képek a galériában <<<