Hírek


Csak a motoros láncfűrészek kaptak munkát tegnap
2018. július 11. 08:09
Debrecenben, a Kishegyesi úton, a Kálmáncsehi és a Vas Gereben utcában távolítottak el faágat a debreceni hivatásos tűzoltók. A balmazújvárosi önkormányzati egység pedig a Nap utca végén avatkozott be.

Debrecenben, a Kishegyesi úton egy tizenöt méteres fa egyik ága lehasadt kora délután, a fél úttestet elzárta. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel eltávolították az ágat.

Balmazújvároson, a Nap utca végén is műszaki beavatkozáshoz riasztották a tűzoltókat. A balmazújvárosi egység egy fűzfa egyik ágát távolította el, mert az a gépjárműforgalmat veszélyeztette.

Faágat kellett a debreceni Kálmáncsehi utcában is eltávolítani a tűzoltóknak. A debreceni hivatásos egység csáklya segítségével szedte le a lehasadt, majd fennakadt ágat. 

Tegnap délután egy nagyméretű faág lehasadt és a gépjárműforgalmat veszélyeztette Debrecenben, a Vas Gereben utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói emelőkosárból motoros láncfűrész segítségével eltávolították a faágat.
 
Családi ház falában az elektromos vezeték égett tegnap kora este Nagycserén, a Traktoros utcában. A tűzoltók és az áramszolgáltató kiékezésre az égés megszűnt. A hiba helyreállítást a szolgáltató elvégezte, a debreceni tűzoltók helyszín biztosítása mellett.

Fotós: Debreceni HTP, Balmazújvárosi ÖTP