Hírek


A júliusi hét családi ház lángjaival kezdődött
2018. július 10. 09:24
Hajdúszoboszlón családi házhoz riasztották a tűzoltókat hajnalban, majd műszaki beavatkozásokhoz kellett vonulniuk a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknak.

Hétfőn hajnalban riasztották a hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltókat egy hetven négyzetméteres alapterületű kétszintes családi házhoz Hajdúszoboszlón, a Tinódi utcába. A ház teljes terjedelmében lángolt a tűzoltók kiérkezésére. A házban két ember tartózkodott, akik időben eltudták hagyni az épületet, így ők nem sérültek meg. A hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

Hajdúszoboszló külterületén, a 3406-os számú útról egy személygépkocsi lesodródott és fejtetőn állt meg. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd kerekeikre visszaállították. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Négyszáz négyzetméteres területen égett a száraz avar tegnap délután Hajdúhadházon, a Vénkert utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Fém szelektív hulladékgyűjtő füstölt tegnap délután Debrecenben, a Teleki és a Haláp utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Faág tört le tegnap délután Egyeken, a Hunyadi János utcában. Az ág elzárta a fél útpályát, forgalmi akadályt képezett. Az egyeki önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Létavértesen, a Vasút utcában egy negyven négyzetméteres családi ház konyhájában egy gázpalack meghibásodott. A létavértesi önkormányzati hivatásos tűzoltók védősugár mellett a gázt kiengedték, így az kár nem okozott.

Fotós: Hajdúszoboszlói KÖ, Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

A júliusi hét családi ház lángjaival kezdődött A júliusi hét családi ház lángjaival kezdődött A júliusi hét családi ház lángjaival kezdődött
>>> További képek a galériában <<<