Hírek


Műszaki mentések szerdán
2018. június 14. 08:48
A szerda hajnalban elvonult vihar adott munkát a megye tűzoltóinak szerdán. Számos helyen kidőlt fák, épületről lehulló vakolat és elmozdult tetőcserepek okoztak veszélyhelyzetet.

Az úttestre dőlt egy fa, és a fél útpályát elzárta tegnap hajnalban a 48-as számú főúton Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a balesetveszélyes növényt.
Szintén forgalmi akadályt képzett egy sérült fa Hajdúnánáson, a Fürdő utcában tegnap hajnalban. A Hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg az út akadályt.

 Faág mozdított el cserepeket egy ház tetejéről és a gyalogos forgalmat is veszélyeztette, tegnap délelőtt Debrecenben a Varga utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a tetőcserepeket eltávolítva szüntették meg a veszélyhelyzetet.

Meglazult a vakolat egy társasház negyedik emeleti lakásának ablaka fölött tegnap délelőtt Debrecenben a Simonffy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi szerszámok segítségével szüntették meg a veszélyhelyzetet.

Megsérült és letört egy magasságjelző tábla Balmazújváros közelében a  Keleti-főcsatorna hídján. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a veszélyessé vált jelzőtáblát kézi erővel távolították el.

Két méhraj család befogásához nyújtottak segítséget a debreceni hivatásos tűzoltók egy méhésznek tegnap késő délután. A  méhész a tűzoltók segítségével gépezetes tolólétrán keresztül távolította el a méheket. 

Leszakadt egy hat méteres fa ága tegnap kora este  Hajdúböszörményben a Szoboszlói úton. A Hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a faágat. 

Leszakadt és egy kereszteződére zuhant egy faág tegnap esete Debrecenben az István úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a forgalmi akadályt képező növényt. 

Fotós: Debreceni HTP;Hajdúböszörmény KVÖ

 

Kapcsolódó képek:

Műszaki mentések szerdán Műszaki mentések szerdán Műszaki mentések szerdán