Hírek


Kedden történt
2018. június 13. 08:21
Kedd kora reggel Debrecenben, a Gázvezeték utcában két személygépkocsi ütközött össze. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre. Kaba külterületén egy hat méteres kőrisfa ága lehasadt és a fél útsávot lezárta. A kabai önkéntes tűzoltók vonultak a műszaki beavatkozáshoz.

Kedd kora reggel Debrecenben, a Gázvezeték utcában két személygépkocsi ütközött össze. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre, akik a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították azokat. Az egyik autó olaja és hűtővize az úttestre folyt, a tűzoltók felitatták azt, majd a járműveket az útról letolták, mert azok forgalmi akadályt képeztek.

Balmazújvároson, a Debreceni utcában egy társasház első emeleti lakásában az ott élő idős nő elesett, nem tudta a mentőszolgálatot beengedni. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kihúzós létrán keresztül az erkélyen át bejutottak a lakásba, a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Debrecenben, a Csemete utcában egy fém, rácsos hulladékgyűjtő gyulladt ki tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

Kaba külterületén, a 4802-es úton egy hat méteres kőrisfa ága lehasadt és a fél útsávot lezárta. A kabai önkéntes tűzoltók kéziszerszámok és motoros láncfűrész segítségével az ágat eltávolították.

Öt négyzetméteren lángolt az avar Derecskén, a Téglás utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.