Hírek


Faágat távolítottak el a tűzoltók hétfőn
2018. június 12. 09:13
Hétfő délután Debrecenbe, a Böszörményi úton egy hat méter magas faág lehasadt és a közúti forgalmat veszélyeztette. Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja utcában egy akácfa egyik ága hasadt le tegnap késő este.

Tizenöt méter magasban egy épület tetején lévő szikrafogó meglazult tegnap délelőtt Debrecenben, a Bem téren. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra segítségével a lemezt kézi erővel eltávolították a meglazult elemet.

Hétfő délután Debrecenbe, a Böszörményi úton egy hat méter magas faág lehasadt és a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül a faágat eltávolították motoros láncfűrész segítségével.

Hétfő késő este Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja utcában egy akácfa egyik ága lehasadt és az úttest fölött veszélyesen lelógott. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrész segítségével a faágat levágták. 
 

Fotós: Hajdúszoboszlói KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Faágat távolítottak el a tűzoltók hétfőn Faágat távolítottak el a tűzoltók hétfőn Faágat távolítottak el a tűzoltók hétfőn