Hírek


Villámcsapáshoz, közúti balesethez, szabadtéri tüzekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén
2018. június 11. 08:08
Péntek éjjel egy személygépkocsi két kerékpárost ütött el a debreceni Füredi utcában. Hajdúszoboszlón egy udvari kemence szigetelése kapott lángra szombaton. Fél hektáron lángolt a száraz gaz valamint ötszáz négyzetméteren a levágott szalma vasárnap délben Nyírmihálydiban.

Villám csapott egy lakóház kéményébe péntek reggel Nádudvaron, a Bocskai utcában. A kémény leomlott és több cserép eltört. A püspökladányi hivatásos tűzoltók az épületet és a tetőszerkezetet átvizsgálták, dugólétrán keresztül a kárt elhárították, a cserepeket kicserélték.

Péntek délben Furta közelében az útra vakoló anyag hullott. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével az utat megtisztították.

Kétszáz négyzetméteren a száraz fű kapott lángra péntek délután Földesen, a Dankó Pista utcában. Egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet a püspökladányi hivatásos tűzoltók.

Sárrétudvariban, a Szabó Pál utcában is avartűzhöz vonultak péntek délután a püspökladányi tűzoltók. Háromszáz négyzetméteren égett a száraz fű, melyet sikerült megfékezniük.

A debreceni Zákány utcai uszoda öltözőjében egy falra szerelt hajszárító kigyulladt péntek délután. A kisebb tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők eloltották. A tűzoltók a hajszárító burkolatát megbontották és átvizsgálták azt, további izzást nem tapasztaltak. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy idős nő elesett lakásában péntek délután Debrecenben, az Erzsébet utcában. A mentőszolgálatot nem tudta beengedni. A debreceni hivatásos tűzoltók az erkélyen keresztül bejutottak és a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Péntek éjjel egy személygépkocsi két kerékpárost ütött el a debreceni Füredi utcában. Egyikőjük a helyszínen életét vesztette, a mentőszolgálat a másik kerékpárost pedig kórházba szállította. Az autó végül egy fának ütközött, amely rádőlt egy lámpaoszlopra. A járműben két ember utazott, ők is megsérültek az ütközés következtében. A debreceni hivatásos tűzoltók a fát eltávolították.

Hajdúszoboszlón, a Rózsa utcában egy udvari kemence szigetelése kapott lángra szombat délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével megfékezték a tüzet. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Egy nyolc méteres fa kidőlt szombat késő délután Debrecen közelében, a 4-es számú főúton mellett. A fa a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel fát eltávolították.

Fél hektáron lángolt a száraz gaz valamint ötszáz négyzetméteren a levágott szalma vasárnap délben Nyírmihálydiban, a Toldi utca végén. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Fotós: Berettyóújfalui HTP, Debreceni HTP, Nyíradonyi KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Villámcsapáshoz, közúti balesethez, szabadtéri tüzekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén Villámcsapáshoz, közúti balesethez, szabadtéri tüzekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén Villámcsapáshoz, közúti balesethez, szabadtéri tüzekhez riasztották a tűzoltókat a hétvégén
>>> További képek a galériában <<<