Hírek


Műszaki beavatkozások szerdán
2018. május 17. 08:17
Műszaki beavatkozásokhoz vonultak a tűzoltók Hajdú-Bihar megyében. Több kidőlt fát és leszakadt ágakat távolítottak el, amelyek a közúti forgalmat akadályozták és a gyalogos forgalmat veszélyeztették. Ezen kívül közúti balesetekhez riasztották az egységeket.

Hajdúböszörményben, a Táncsis Mihály körút és Szoboszlói utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat pedig két embert kórházba szállított.

Több kidőlt fához és leszakadt faághoz kellett szerdán a tűzoltóknak vonulniuk. A debreceni hivatásos egység Debrecen és Pallag között egy fát távolított el, amely a közútra dőlt, ezzel félpályás forgalmi akadályt képezett. Délután pedig Martinka irányában kellett egy fát az úttestről eltávolítani, mert két sávon elfoglalta az úttestet miután kidőlt. Később Debrecenben, a Damjanich utcában kellett motoros láncfűrésszel lehasadt faágat eltávolítani, amely a gyalogos forgalmat veszélyeztette. Balmazújvároson, a Kossuth téren egy négy méter magas fa két ága hasadt le egy telefonfülkére. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Egy személygépkocsi nekitolatott tegnap délután egy gázcsonknak Debrecenben, a Veres Péter utcában. A gáz szivárogni kezdett. A debreceni hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a helyszínre vonult és a területet biztosították, amíg a gázszolgálató a szivárgást megszüntette. 

Szerda délután egy személygépkocsi Balmazújvároson, a Bolyai János utcában parkoló autóknak ütközött. A baleset négy személygépjárművet érintett. A helyszínre a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a autók feszültségmentesítését. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Fotós: Debreceni HTP, Balmazújvárosi ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Műszaki beavatkozások szerdán Műszaki beavatkozások szerdán Műszaki beavatkozások szerdán
>>> További képek a galériában <<<