Hírek


Hajnalban tűz, majd közúti balesetekhez vonultak a tűzoltók
2018. május 16. 08:01
Kedd hajnalban Debrecenben, a Szekeres utcában egy lakóház és a hozzáépített melléképület tetőszerkezete lángolt teljes terjedelmében, majd a debreceni hivatásos tűzoltók a nap folyamán több közúti balesethez is vonultak.

Kedd hajnalban Debrecenben, a Szekeres utcában egy lakóház és a hozzáépített melléképület tetőszerkezete lángolt teljes terjedelmében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két gázpalackot hoztak ki az épületből, eközben több vízsugárral fékezték meg a lángokat. A házban két ember lakott, ők nem sérültek meg. 

Egy faág villanyvezetékre szakadt tegnap reggel Hajdúböszörményben, a 35-ös számú főúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók eltávolították a faágat, amely a vezetéket megrongálta.

Délután a 35-ös számú főút, hetvenhatodik kilométerszelvényénél két személygépkocsi ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. Az autók vezetőit a mentőszolgálat kórházba szállította.

Debrecen-Kismacs közelében egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A debreceni tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat a balesetben érintett négy emberből a személyautóban utazó két embert kórházba szállította.

Kedd délután Debrecenben, a Tőzsér utcában egy tizenkét méteres fa egyik ága lehasadt és veszélyeztette a gyalogos és közúti forgalmat. A debreceni egység kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel eltávolította a faágat. 
 
Két személygépkocsi ütközött össze Debrecenben, a Jánosi és a Mikes Kelemen utca kereszteződésében tegnap késő délután. A megyeszékhely tűzoltói áramtalanították a járműveket. Személyi sérülés nem történt. 

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KŐ

 

Kapcsolódó képek:

Hajnalban tűz, majd közúti balesetekhez vonultak a tűzoltók Hajnalban tűz, majd közúti balesetekhez vonultak a tűzoltók Hajnalban tűz, majd közúti balesetekhez vonultak a tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<