Hírek


Balesetek és tüzek hétfőn
2018. május 15. 08:05
Három teherautó ütközött össze hétfőn kora reggel a 4-es számú főúton az M35-ös autópálya felhajtójánál.

Három teherautó ütközött össze hétfőn kora reggel a 4-es számú főúton az M35-ös autópálya felhajtójánál. Az egyik teherautó az oldalára borult. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd feszültségmentesítették. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Ételleégés miatt tűz ütött ki egy családiház konyhájában tegnap reggel Debrecenben a Balaton utcában. A tűz átterjedt a konyhabútorra és a páraelszívóra is. A debreceni hivatásos tűzoltók a helyszínen elvégezték az utómunkálatokat, majd az épületet átvizsgálták. A házban öten éltek, akik közül két főt a mentőszolgálat kórházba szállított.

Egy ipari üzemcsarnok füstelszívó berendezés gyulladt ki tegnap délelőtt Püspökladányban a Kolozsvári utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd a berendezést átvizsgálták. 

Egy húsz négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében tegnap reggel Debrecenben a Nyírfa utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Mintegy ötszáz négyzetméteren égett az avar az M3-as autópálya pródi pihenőhelyének közelében ma délelőtt. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.
Teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton a hajdúvidi elágazásnál. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a sérült járműveket feszültségmentesítették. A gépjárművekben utazók közül két embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Lakóépület és melléképület között elhelyezett tároló égett teljes terjedelmében tegnap délután Balmazújvároson a Szabó Pál utcában. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Egy számítógép gyulladt ki tegnap kora délután Debrecenben egy bevásárlóközpontban a Kishatár úton. A helyszínen tartózkodók a számítógépet áramtalanították. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték ez épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Megközelítőleg másfél hektár területen égett az avar és az aljnövényzet Nyírábrányban a József Attila utcában tegnap délután. A nyíradonyi a nyírbátori hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a tüzet. Az avar kapott lángra tegnap késő este Debrecenben is a Csoroszlya utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a mintegy ötven négyzetméreten égő területet. 

Fotós: Debrecen HTP, Hajdúnánás HTP;Hajdúböszörmény KVÖ;Püspökladány HTP;

 

Kapcsolódó képek:

Balesetek és tüzek hétfőn Balesetek és tüzek hétfőn Balesetek és tüzek hétfőn
>>> További képek a galériában <<<