Hírek


Sűrű napjuk volt csütörtökön a tűzoltóknak
2018. április 13. 09:17
Csütörtök délelőtt egy debreceni óvoda kreatív műhelyében, az elektromos főzőhelyen parafin melegítése közben a kicsapódó parafin meggyújtotta a fa falburkolatot. Este egy diesel mozdony motorterében az elektromos vezeték izzani kezdett.

Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze tegnap délelőtt Debrecenben, a Hajnal utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járművek feszültségmentesítését végezték el. A baleset során nem sérült meg senki.

Csütörtök délelőtt egy debreceni óvoda kreatív műhelyében, az elektromos főzőhelyen parafin melegítése közben a kicsapódó parafin meggyújtotta a fa falburkolatot. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott dolgozók eloltották, a helyiség azonban füsttel telítődött, ezért a tűzoltók nagy teljesítményű ventilátorral kiszellőztették azt. 

Ötszáz négyzetméteres területen lángolt a nád tegnap délelőtt Hajdúhadházon, a Nap utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Egy személygépkocsi vonóhorgára felakadt egy másik autó tegnap délben Debrecenben, a Füredi úton. A gépjárművek a közúti közlekedést akadályozták, ezért riasztották a debreceni tűzoltókat. Az egység kéziszerszámok segítségével a két autót szétválasztották. 

Hosszúpályiban, a Szabótiszta tanyán kétszáz négyzetméteren égett az avar csütörtök délután, a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Tegnap este egy diesel mozdony motorterében az elektromos vezeték izzani kezdett, amelyet a mozdonyvezető egy porral oltó készülék segítségével eloltott. A debreceni hivatásos tűzoltók a motorteret átvizsgálták, puttonyfecskendőt használtak. A káresemény a vasúti forgalomban fennakadást nem okozott.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörmény KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Sűrű napjuk volt csütörtökön a tűzoltóknak Sűrű napjuk volt csütörtökön a tűzoltóknak Sűrű napjuk volt csütörtökön a tűzoltóknak
>>> További képek a galériában <<<