Hírek


A különleges szerekre volt szükség hétfőn
2018. március 13. 09:13
Két kamion ütközött össze hétfő kora délután Mezőpeterd és Berettyóújfalu között a 42-es számú főúton. A tűzoltók daru segítségével kiemelték és kivontatták az összetört kamionokat. Egy kisgyermek bezárta magát, tegnap délután Debrecenben, a Fényes udvarban egy hetedik emeleti lakásba.A tűzoltók magasból mentő segítségével az erkély ablakon keresztül jutottak be hozzá.

Debrecenben, a Homokkert utcában hétfő reggel egy lakatlan családi ház teteje beszakadt. A város tűzoltói a romokat átvizsgálták, a veszélyes tűzfalakat lebontották. 

Két kamion ütközött össze hétfő kora délután Mezőpeterd és Berettyóújfalu között a 42-es számú főúton. Az egyik kamion kavicsot szállított, a rakománya az úttestre borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd az ütközés során kifolyt olaj felitatásán dolgoztak. A tűzoltók daru segítségével kiemelték és kivontatták az összetört kamionokat, amelyek teljesen lezárták a 42-es számú főutat. A műszaki mentést a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A két nyerges vontató vezetője a balesetben megsérült, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szeméttároló lángolt tegnap délután Egyeken, a Csokonai utcában. A tíz köbméter szemetet az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el. 

Egy kisgyermek bezárta magát, tegnap délután Debrecenben, a Fényes udvarban egy hetedik emeleti lakásba. A debreceni hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével az erkély ablakon keresztül bejutottak a lakásba, majd a kisgyermek anyukáját beengedték. Kisebb anyagi kár keletkezett.

Fotós: Berettyóújfalui HTP, KMSZ

 

Kapcsolódó képek:

A különleges szerekre volt szükség hétfőn A különleges szerekre volt szükség hétfőn A különleges szerekre volt szükség hétfőn
>>> További képek a galériában <<<