Hírek


Négy embert kellett tegnap kimenteniük a berettyóújfalui tűzoltóknak egy közúti balesetnél
2018. március 10. 09:14
Két személygépkocsi ütközött össze tegnap kora délután Berettyóújfalu és Mezőpeterd között a 42-es számú főúton. Az autókban utazók közül négyen a roncsba szorultak, ezért a berettyóújfalui hivatásos tűzoltóknak feszítővágó berendezéssel illetve kéziszerszámokkal kellett a sérülteket kimenteniük.

Kémény tetejéről beton darabok hullottak le péntek reggel Hajdúhadházon, a Bercsényi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók dugólétra keresztül kéziszerszámokkal eltávolították a betondarabokat, így az tovább nem veszélyeztette a gyalogos forgalmat.

Segítségnyújtásra vonultak a tűzoltók tegnap délelőtt Hajdúböszörményben, a Karap Ferenc utcába. Egy társasház első emeleti lakásában egy idős ember rosszul lett és nem tudta az ajtót kinyitni, hogy a mentőszolgálatot beengedje. A város tűzoltói az erkélyen keresztül károkozás nélkül bejutottak a lakásba és a sérültet átadták a mentőknek.

Debrecenben, a Lahner utcában egy bolt pincéjében egy négyzetméteren összehordott szemét lángra kapott tegnap délelőtt. Az egységek kiérkezése előtt két ember megkezdte a tűz eloltását, eközben egyikőjük megsérült. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd a füsttel telítődött épületet átszellőztették. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap kora délután Berettyóújfalu és Mezőpeterd között a 42-es számú főúton. Az autókban utazók közül négyen a roncsba szorultak, ezért a berettyóújfalui hivatásos tűzoltóknak feszítővágó berendezéssel illetve kéziszerszámokkal kellett a sérülteket kimenteniük. Összesen öten sérültek meg, akiket a mentőszolgálat több mentőautóval és helikopterrel szállított kórházba. A műszaki mentést a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, a rendőrség teljes útzára mellett.

Fotós: Berettyóújfalui HTP, KMSZ

 

Kapcsolódó képek:

Négy embert kellett tegnap kimenteniük a berettyóújfalui tűzoltóknak egy közúti balesetnél Négy embert kellett tegnap kimenteniük a berettyóújfalui tűzoltóknak egy közúti balesetnél Négy embert kellett tegnap kimenteniük a berettyóújfalui tűzoltóknak egy közúti balesetnél
>>> További képek a galériában <<<