Hírek


Fóliasátor lángolt és kamion ütközött személygépkocsival
2018. február 14. 08:55
Tűz volt tegnap délután Balkányban, a Damjanich utcában. Lakóház közelében egy fóliasátor lángolt, amelyben háztartási tárgyak égtek. Kamion és személygépkocsi ütközött össze kedden este Berettyóújfalu és Tépe között.

Tűz volt tegnap délután Balkányban, a Damjanich utcában. Lakóház közelében egy fóliasátor lángolt, amelyben háztartási tárgyak égtek. A szakolyi önkormányzati, a nyíradonyi hivatásos és a balkányi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, de kisebb anyagi kár igen. 

Kamion és személygépkocsi ütközött össze kedden este Berettyóújfalu és Tépe között a 47-es számú főúton, a huszonnyolcadik kilométerszelvénynél. A berettyóújfalui és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A járműveket átvizsgálták, az áramtalanítást elvégezték. A kamion vezetője nem sérült meg, de a személygépkocsiban utazó két embert a mentőszolgálat kórházba szállította. A műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt.
 

Fotós: Berettyóújfalui HTP, Nyíradonyi KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Fóliasátor lángolt és kamion ütközött személygépkocsival Fóliasátor lángolt és kamion ütközött személygépkocsival Fóliasátor lángolt és kamion ütközött személygépkocsival
>>> További képek a galériában <<<