Hírek


Műszaki mentésen dolgoztak a tűzoltók
2018. február 13. 09:14
Közel száz négyzetméteres melléképületben az egyik válaszfal az ott tartózkodó tulajdonosra dőlt hétfőn reggel. Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Balkány és Biri között, a 4102-es számú úton. A tűzoltók egy sérültet kiszabadítottak az összetört autóból.

Közel száz négyzetméteres melléképületben az egyik válaszfal az ott tartózkodó tulajdonosra dőlt hétfőn reggel. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a sérültet kiszabadították. A mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította, a tűzoltók pedig polgárvédelmi helyszíni szemlét folytattak le. 

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Balkány és Biri között, a 4102-es számú úton. A balkányi önkéntes, a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik az egyik összeroncsolódott autó vezetőüléséből egy sérültet feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki. A mentőszolgálat a közúti balesetben érintett három sérültet kórházba szállította. A műszaki mentés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott.
 

Fotós: Nyíradony KŐ

 

Kapcsolódó képek:

Műszaki mentésen dolgoztak a tűzoltók Műszaki mentésen dolgoztak a tűzoltók Műszaki mentésen dolgoztak a tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<