Hírek


Az elmúlt nap műszaki mentésekkel
2018. február 08. 09:12
Tegnap reggel Hajdúnánáson az M3-as autópálya százkilencvenharmadik kilométerszelvényénél, egy nyerges vontató a szalagkorlátot átszakítva az árokba borult.

Három és fél méteres fa az úttestre dőlt Debrecenben, a Péczely utcában. Szerdán délelőtt a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát kivágták.

Tegnap reggel Hajdúnánáson az M3-as autópálya százkilencvenharmadik kilométerszelvényénél, egy nyerges vontató a szalagkorlátot átszakítva az árokba borult. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik elvégezték a jármű feszültségmentesítését. A kamionban csak a sofőr ült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. A járműből kifolyt üzemanyag szivárgását a tűzoltók megszüntették. A rakomány sóder volt, amely a baleset során az árokba borult. A műszaki mentés a rendőrség útlezárása mellett zajlott.

Egy személygépkocsi az árokba borult tegnap délután Debrecen közelében a 47-es számú főút, ötödik kilométerszelvényénél szerda délután. A debreceni tűzoltók áramtalanították az autót. Személyi sérülés nem történt.

Debrecen külterületén szerda délután harminc méteres fa rádőlt egy másik fára, a gyalogos és járműforgalmat veszélyeztette. A debreceni tűzoltók csörlő segítségével a fát eltávolították. 

Fotós: Hajdúnánási HTP, Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Az elmúlt nap  műszaki mentésekkel Az elmúlt nap  műszaki mentésekkel Az elmúlt nap  műszaki mentésekkel
>>> További képek a galériában <<<