Hírek


Szén-monoxid-jelző, közúti baleset és tűz csütörtökön
2018. január 12. 09:14
Csütörtök hajnalban riasztott a szén-monoxid-jelző Debrecenben, a Kérész utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki az esethez, akik méréseket végeztek. Az eredmények igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben.

Hajdúböszörményben, a Beke Antal utcában egy hetvenkét négyzetméteres lakóházhoz épített kazánház előtt egy köbméter fa brikkett meggyulladt tegnap hajnalban. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Csütörtök hajnalban riasztott a szén-monoxid-jelző Debrecenben, a Kérész utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki az esethez, akik méréseket végeztek. Az eredmények igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. A házat a tűzoltók átszellőztették. Az épületben két nyílt égésterű fűtőberendezés működött. A tűzoltók megvizsgálták a szolgáltató szakembereivel az adott fűtőberendezéseket. A házban négy ember tartózkodott, őket kivizsgálásra a mentőszolgálat kórházba szállította.

Egy terepjáró út menti járdára borult tegnap késő délután Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók az oldalára borult terepjárót feszültségmentesítették, majd a járművet a kerekeire állították. Az autóban két ember utazott őket a mentőszolgálat kórházba szállította. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Késő este Balmazújvárosban, a Kodály Zoltán utcában egy családi házhoz riasztották a tűzoltókat. A ház kéményében a lerakódott korom égett. A balmazújvárosi és a hajdúböszörményi tűzoltók az izzó kormot kéziszerszámok segítségével eltávolították.

Fotós: Berettyóújfalui HTP, Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Szén-monoxid-jelző, közúti baleset és tűz csütörtökön Szén-monoxid-jelző, közúti baleset és tűz csütörtökön Szén-monoxid-jelző, közúti baleset és tűz csütörtökön
>>> További képek a galériában <<<