Hírek


Árokba borult kamionhoz és kigyulladt személygépkocsihoz vonultak a tűzoltók
2018. január 11. 09:48
Árokba borult egy nyerges vontató szerda délelőtt a 4-es főúton Püspökladány közelében, a száznyolcvannegyedik kilométerszelvénynél. Tegnap délután egy személygépkocsi műszerfala használat közben füstölni kezdett Debrecenben.

Árokba borult egy nyerges vontató szerda délelőtt a 4-es főúton Püspökladány közelében, a száznyolcvannegyedik kilométerszelvénynél. A püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül kisegítették a kamion vezetőjét az összetört fülkéből, majd elvégezték az áramtalanítást. A műszaki mentés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott. A gépkocsivezetőt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Tegnap délután egy személygépkocsi műszerfala használat közben füstölni kezdett Debrecenben, az Attila téren. Az autó vezetője lehúzódott és a tüzet eloltotta. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el az utómunkálatokat. Az eset során nem sérült meg senki, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Egy hatvan négyzetméteres tetőteres családi ház kéménye kapott lángra tegnap késő délután Balmazújvároson, a Vörösmarty utcában. A balmazújvárosi és hajdúböszörményi tűzoltók kéziszerszámok segítségével megszüntették a kémény izzását.

Fotós: Püspökladányi HTP, Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Árokba borult kamionhoz és kigyulladt személygépkocsihoz vonultak a tűzoltók Árokba borult kamionhoz és kigyulladt személygépkocsihoz vonultak a tűzoltók Árokba borult kamionhoz és kigyulladt személygépkocsihoz vonultak a tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<