Hírek


Az első januári hétvége eseményei
2018. január 08. 10:30
Péntek délután a debreceni hivatásos tűzoltóknak egy Bethlen utcai társasház második emeleti lakásába kellett bejutniuk. Hajdúszoboszlón szombaton délután hulladékot és gumit égettek. Riasztott a szén-monoxid-érzékelő Hosszúpályiban.

Péntek délelőtt Debrecenben, egy Mester utcai lakás konyhájában leégett az étel, ezért füst volt a lakásban. A helyi tűzoltók átvizsgálták a helységet, majd átszellőztették az épületet. Az eset során nem sérült meg senki.

Péntek délután a debreceni hivatásos tűzoltóknak egy Bethlen utcai társasház második emeleti lakásába kellett bejutniuk. A ott élő idős ember nem tudta a mentőszolgálatot beengedni, ezért a tűzoltók a bejárati ajtót felfeszítettêk. A sérültet a mentők kórházba szállították.

Hajdúszoboszlón, a Kossuth utcában szombaton délután hulladékot és gumit égettek. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével eloltották a lángokat.

Vasárnap délután Derecskén, a Legelő utca végén kis területen talpon álló nád égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Riasztott a szén-monoxid-érzékelő Hosszúpályiban, a Kossuth Lajos utcában. A családi házhoz vasárnap délután vonultak a létavértesi és a debreceni tűzoltók. Az egységek méréseket végeztek, az eredmények igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. A házat átszellőztették, a gázszolgáltató pedig az egyik fűtőberendezést kizárta a rendszerből. A házban élő három ember nem panaszkodott rosszullétre, de a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállította őket. A debreceni kórház információi szerint a három ember enyhe szén-monoxid-mérgezést szenvedett.

Az út menti árokba csúszott és a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap éjszaka Debrecen közelében a 471-es út kilencedik kilométerszelvényénél. A debreceni tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését. Az autóban egy ember utazott, ő nem sérült meg.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúszoboszlói KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Az első januári hétvége eseményei Az első januári hétvége eseményei Az első januári hétvége eseményei
>>> További képek a galériában <<<