Hírek


Segítségnyújtás Debrecenben
2018. január 05. 08:29
Közúti balesetek mellett a mentőszolgálat kérte a tűzoltók segítségét. Egy idős ember nem tudta kinyitni lakása ajtaját, ezért a tűzoltókra volt szükség a bejutáshoz.

Debrecenben, a Gázvezeték és Vértesi utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze tegnap hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik az autók feszültségmentesítését végezték el. Senki sem sérült meg, de jelentősebb anyagi kár keletkezett.

Hajdúhadház közelében csütörtök reggel egy személygépkocsi az árokba csúszott és a tetejére borult. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az autó áramtalanítását, majd elmozdították a járművet, mivel az útakadályt képezett. Személyi sérülés nem történt.

Két közúti baleset történt egymástól nem messze tegnap reggel Tiszavasvári-Józsefháza közelében a 36-os számú főúton. Először két terepjáró sodródott az árokba. A tiszavasvári és a hajdúnánási tűzoltókat riasztották a balesethez, ők elvégezték a járművek feszültségmentesítését. Az autókban egy-egy ember utazott, az egyik terepjáró vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. Három kilométerrel arrébb egy személygépkocsi is az árokba hajtott, ezért a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a helyszínre siettek. Az autót átvizsgálták és áramtalanították. Ennél az esetnél személyi sérülés nem történt.

Tegnap délelőtt egy idős ember nem tudta a mentőszolgálatot beengedni lakásába, ezért kérték a debreceni tűzoltók segítségét. Az idős ember Csapó utcai társasház negyedik emeleti lakásába tolólétra segítségével jutottak be a tűzoltók és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Fotós: Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Segítségnyújtás Debrecenben Segítségnyújtás Debrecenben Segítségnyújtás Debrecenben
>>> További képek a galériában <<<