Hírek


Koordinációs értekezlet Furtán
2017. szeptember 14. 09:28
A közbiztonsági referensek soron következő, harmadik negyedéves összevont koordinációs értekezletét tartották meg kedden Furtán,. A találkozó legfőbb témáit a következő időszak jelentősebb feladatai adták. Az őszi időszak és a téli időjárás várhatóan idén is bőven ad majd munkát katasztrófavédelem mellett a járások vezetőinek is.

Furta község polgármestere, Krucsó Antal köszöntötte az értekezleten részt vevőket: dr. Vitányi István országgyűlési képviselőt, Bakonszeg, Gáborján, Csökmő település polgármesterét, a települések közbiztonsági referenseit, valamint polgári védelmi ügyintézőit.

A megbeszélést Bende Zsolt tűzoltó alezredes, a püspökladányi katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelője vezette. Sok minden más mellett arról is beszélt, hogy a katasztrófavédelem miként ellenőrzi azokat a kockázati helyszíneket, amelyek az őszi időszakban érdemelnek kiemelt figyelmet.

Az értekezlet végén szó esett a Herpály és Sárrét Járási Önkéntes Mentőcsoportok idei évben esedékes katasztrófavédelmi gyakorlatáról.

Fotós: Lovász Lászlóné

 

Kapcsolódó képek:

Koordinációs értekezlet Furtán Koordinációs értekezlet Furtán Koordinációs értekezlet Furtán
>>> További képek a galériában <<<