Hírek


Kedden a motoros láncfűrésszel dolgoztak a tűzoltók, de tüzet is kellett oltaniuk
2017. szeptember 13. 09:27
A személygépkocsi motortere gyulladt ki tegnap délután Debrecenben, a Bem téren. A vezető az autó motorterét felnyitotta, de a lángokat nem tudta a porral oltóval eloltani.

Egyeken, a Fő utcában egy hat méteres akácfa veszélyesen megdőlt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. Az egyeki tűzoltók tegnap délelőtt láncfűrésszel és kéziszerszámokkal a fát eltávolították.

Nyolc méteres akácfa megdőlt és a közúti forgalmat veszélyeztette Hosszúpályi külterületén a 4808-as számú úton. A létavértesi önkormányzati tűzoltók kedden délelőtt motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Árokba csúszott egy személygépkocsi tegnap délben Egyeken, a Hunyadi János utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók az autót átvizsgálták és az üzemanyagfolyást megszüntették.

A személygépkocsi motortere gyulladt ki tegnap délután Debrecenben, a Bem téren. A vezető az autó motorterét felnyitotta, de a lángokat nem tudta a porral oltóval eloltani. A debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik két vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki, de jelentősebb anyagi kár keletkezett.

Fotós: Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Kedden a motoros láncfűrésszel dolgoztak a tűzoltók, de tüzet is kellett oltaniuk Kedden a motoros láncfűrésszel dolgoztak a tűzoltók, de tüzet is kellett oltaniuk Kedden a motoros láncfűrésszel dolgoztak a tűzoltók, de tüzet is kellett oltaniuk
>>> További képek a galériában <<<