Hírek


Szeptemberi hétvége
2017. szeptember 11. 07:54
Ebesen, Vadas utcában személygépkocsi motortere égett pénteken délután. Mezőgazdasági terményszárító teteje kapott lángra szombaton kora délután Esztárban. Vezeték és cipők égtek vasárnap délelőtt Debrecenben.

Pénteken hajnalban egy hétvégi ház pincéjében, a hajdószoboszlói Gorkij utcában csötörés miatt víz gyűlt össze. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy szivattyúval eltávolították a vizet. Jelentősebb anyagi kár keletkezett.

Egyeken, a Rákóczi utcában gaz égett pénteken délután. Az egyeki tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. 

Családi ház tetőszerkezetébe darazsak fészkeltek Debrecenben, a Rézvirág utcában pénteken délután. A debreceni tűzoltók méhésznek segítettek a darazsak befogásában. Az eset során nem sérült meg senki.

Tizenöt méteres japánakác fa törzse meghasadt pénteken délután Debrecenben, a Poroszlay úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrával és mentőkötél segítségével, motoros láncfűrésszel eltávolították az ágat.

Debrecenben, a Mikszáth Kálmán utcában egy tizenöt méter magas fa két méter magasan megrepedt, ezért pénteken a helyi tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát.

Ebesen, Vadas utcában személygépkocsi motortere égett pénteken délután. A hajdúszoboszlói tűzoltók az utómunkálatokra avatkoztak be. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

Pénteken este Püspökladányban, a Vasút utcában körülbelül húsz vasúti talpfa égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

Püspökladány Vasútállomás területén halomba összehordott vasúti talpfák égtek. A vasúti forgalmat nem veszélyeztette a tűz, káréerték, személyi sérüléés nem keletkezett.

Háromszáz négyzetméteren égett az avar szombaton délben Debrecenben, a Pehl Ferenc utcában. A helyszínre riasztották a debreceni tűzoltókat, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Mezőgazdasági terményszárító teteje kapott lángra szombaton kora délután Esztárban, a Rákóczi utcában. A helyszínre riasztották a létavértesi önkormányzati, a berettyóújfalui, és a debreceni hivatásos tűzoltók. A terményszárító tetejét megbontották, majd egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Vezeték és cipők égtek vasárnap délelőtt Debrecenben, az István úton egy hetedik lakásban. A helyszínre vonult a debreceni hivatásos tűzoltók, akik a lángokat egy vödör vízzel eloltották, majd az ingatlant átszellőztették. Az áramtalanítást a lakók végezték el. A lakásban élő három ember átmenetileg rokonokhoz költözött.

Mintegy húsz négyzetméteren égett az avar tegnap délután Püspökladányban, a Szigetsor utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kaba külterületén égett az avar közel egy hektár területen tegnap délután. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az eset során senki sem sérült meg és anyagi kár nem keletkezett.

Debrecenben, a Nyugati utcában egy húsz méteres fa egyik ága hasadt le, vasárnap kora este. A debreceni tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították az ágat.

Hajdúszoboszlón, a Baross utcában vasárnap este egy ajtónyitáshoz kérték a tűzoltók segítségét. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók miután bejutottak a lakásba egy idős nőt a mentőszolgálatnak átadtak, akik őt kórházba szállították.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúszoboszlói KÖ, Püspökladányi HTP, Berettyóújfalui HTP

 

Kapcsolódó képek:

Szeptemberi hétvége Szeptemberi hétvége Szeptemberi hétvége
>>> További képek a galériában <<<