Hírek


Műszaki mentés
2017. szeptember 08. 09:22
Két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Debrecen közelében a 4-es számú főút kétszázhuszadik kilométerszelvényénél, tegnap reggel. Tegnap délelőtt két helyszínre vonultak a debreceni tűzoltók fakivágáshoz.

Egy családi ház teraszán elhelyezett hűtőszekrény és az a fölötti tetőszerkezet égett tegnap hajnalban Debrecenben, a Csombor utcában. A tüzet az ott élők eloltották. Az utómunkálatokat egy vízsugárral a debreceni hivatásos tűzoltók végezték el. Az nagyobb anyagi kár keletkezett.

Két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Debrecen közelében a 4-es számú főút kétszázhuszadik kilométerszelvényénél, tegnap reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították az autókat és átvizsgálták azokat a rendőrség teljes útzára mellett. A balesetben hárman sérültek meg őket a mentőszolgálat kórházba szállította. Jelentős anyagi kár keletkezett.

Tegnap délelőtt két helyszínre vonultak a debreceni tűzoltók fakivágáshoz. Tizenöt méter magas fa egyik ága lehasadt Debrecenben, a Dobozi utcában. Hajdúszoboszló külterületén, a Keleti főcsatorna partján egy tíz méteres fa ága veszélyeztette a közúti forgalmat, ezért a hajdúszoboszlói tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították azt.

Csütörtökön délután ismét vonultak a debreceni tűzoltók, akkor a Herpay Gábor utcában kellett egy magas fának az ágát levágni. A tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrész segítségével levágták a faágat.
 

Fotós: Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Műszaki mentés Műszaki mentés Műszaki mentés
>>> További képek a galériában <<<