Hírek


Változatos volt tűzoltói munkában a hétvége
2017. július 17. 07:44
Egy használaton kívüli kémény miatt füsttel telítődött egy családi ház padlása, péntek délután, Bihartordán. Családi ház bejárati ajtaja gyulladt ki vasárnap hajnalban Hajdúnánáson. Vasárnap késő este Debrecenben, a Pallagi úton egy személygépkocsi motortere gyulladt ki.

Debrecenben, a Vécsey utcában egy családi ház pincéjében hűtő gyulladt ki pénteken hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, de kisebb anyagi kár keletkezett.

A mentőszolgálatnak segítettek a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók pénteken hajnalban. Furtán, a Sáros utcában egy vízelvezető árokból egy holtestet emeltek ki a tűzoltók kézi erővel.

Gázcsonk sérült meg Debrecenben, a Vadkacsa utcában péntek reggel. A közmű szolgáltató szakemberei elvégezték a helyreállítási munkákat a debreceni tűzoltók helyszínbiztosítása mellett.  

Egy használaton kívüli kémény miatt füsttel telítődött egy családi ház padlása, péntek délután. Bihartordán, a Nefelejcs utcában egy teatűzhelybe gyújtottak be. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kihozták a tűzhelyet, majd dugólétrán keresztül átvizsgálták a padlást. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett.

Szombaton délelőtt Debrecenben, az Ady Endre utcában egy kamion személygépkocsival ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Személyi sérülés nem történt.

Pocsajban, a Hunyadi utcában kétszáz négyzetméteren égett a száraz gaz szombat délután. Az ott élő lakók a tüzet eloltották, de a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral a füstölgő terület utómunkáját elvégezték. Anyagi kár nem keletkezett. 

Családi ház bejárati ajtaja gyulladt ki vasárnap hajnalban Hajdúnánáson, a Csónakos utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már nem égett az ajtó, így a tűzoltók csak átszellőztették az épületet. A helyszínen a rendőrség mellett a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata helyszíni szemlét tartott. 

Csatornapart égett vasárnap délben Püspökladánynál, a Farkas-szigeten. A püspökladányi tűzoltók egy vízsugárral oltották el a húsz méter hosszan lángoló területet.

Püspökladány külterületén aljnövényzet égett másfél hektáron vasárnap délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet, amely erdősávot is veszélyeztetett. Személyi sérülés nem történt. 

Nádudvaron, a Mártírok utca végén egy búzatarló foltokban égett, vasárnap este. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett. 

Vasárnap késő este Debrecenben, a Pallagi úton egy személygépkocsi motortere gyulladt ki. A debreceni tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat eloltották az ott tartozkodóak két porral oltóval. A tűzoltók így az utómunkálatokat végezték el. Személyi sérülés nem történt, de anyagi kár keletkezett.

Fotós: Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP, Püspökladányi HTP

 

Kapcsolódó képek:

Változatos volt tűzoltói munkában a hétvége Változatos volt tűzoltói munkában a hétvége Változatos volt tűzoltói munkában a hétvége
>>> További képek a galériában <<<