Hírek


Bálázógép lángolt csütörtökön
2017. július 14. 09:12
Hajdúszoboszlón egy üzlet külső klímája füstölt. Bálázó vontató izzott, majd meggyulladt tegnap délelőtt Nagyrábé külterületén. A tűz átterjedt egy hektár tarlóra is. A bálázógép kezelője megsérült. Lehasadt faághoz is vonultak a debreceni tűzoltók.

Csütörtökön délelőtt Hajdúszoboszlón, a Hősök terén egy üzlet külső klímája füstölt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a klímaberendezés burkolatát megbontották, majd porral oltó készülékkel és kéziszerszámokkal eltávolították azt. Az anyagi kár jelentős.

Bálázó vontató izzott, majd meggyulladt tegnap délelőtt Nagyrábé külterületén. A tűz átterjedt egy hektár tarlóra is. A püspökladányi tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A bálázógép kezelője égési sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. Jelentős anyagi kár keletkezett. 

Tizenöt négyzetméteres magas fa egyik ága lehasadt Debrecenben, a Derék utcában, a faág gyalogosforgalmat veszélyeztette. A helyi tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították a faágat. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön késő este egy hajdúnánási Kabay János utcai ház kertjében fahulladék égett, amelyet a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el. Anyagi kár nem keletkezett.

Balmazújvároson, az Újvilág utcában két személygépkocsi ütközött össze tegnap éjszaka. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A besetben személyi sérülés nem történt.

Fotós: Debreceni HTP, Püspökladányi HTP, Hajdúszoboszlói KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Bálázógép lángolt csütörtökön Bálázógép lángolt csütörtökön Bálázógép lángolt csütörtökön
>>> További képek a galériában <<<