Hírek


Körbálák égtek
2017. július 13. 10:57
Kismarján egy fa szerkezetű nyitott mezőgazdasági tároló égett tegnap hajnalban, a lángok egy körbálába is belekaptak. Vámospércs és Bagamér között, két nagyméretű körbála égett tegnap éjszaka. A tűz veszélyeztetett még közel húsz körbálát.

Kismarján, a Szélső utcában egy huszonnégy négyzetméteres fa szerkezetű nyitott mezőgazdasági tároló égett tegnap hajnalban. A lángok egy körbálába is belekaptak. A létavértesi és a berettyóújfalui tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt, de kisebb anyagi kár keletkezett.

Debrecenben, a Széchenyi utcában egy ideiglenesen megépített szálláshely égett szerdán délben. A tüzet ott helyben eloltották, így a debreceni tűzoltók az utómunkálatokat végezték el a helyszínen. Személyi sérülés nem történt.

Több helyre kellett fa kidőlés miatt vonulniuk tegnap a debreceni hivatásos tűzoltóknak. A Szent Anna utcában és a Nagyerdei körúton több méter magasról hasadtak le faágak, amelyek veszélyeztették a gyalogos és a közúti forgalmat. A helyi tűzoltók gépezetes tolólétrán át, motoros láncfűrésszel dolgoztak. 

Vámospércs és Bagamér között, az út mellett két nagyméretű körbála égett tegnap éjszaka. A tűz veszélyeztetett még közel húsz körbálát. A nyiradonyi tűzoltók hamar eloltották a lángokat- egy vízsugárral és kéziszerszámokkal-, így csak kisebb anyagi kár keletkezett. 

Fotós: Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP, Nyiradonyi KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Körbálák égtek Körbálák égtek Körbálák égtek
>>> További képek a galériában <<<