Hírek


Szinte csak tűzesetek adtak munkát tegnap
2016. november 11. 08:33
A tegnapi nap folyamán több tűzesetnél és egy műszaki mentésnél volt szükség tűzoltói beavatkozásra.

Összehordott gallyakat, szemetet és falevelet égettek tegnap reggel Hajdúnánáson egy Attila utcai ház kertjében. A tüzet a helyi hivatásos tűzoltók oltották el.

Kazánházban tárolt tűzifa kapott lángra tegnap délután Sámsonkertben, a Homok utcában. A lángokat a debreceni hivatásos tűzoltók, az épület feszültségmentesítését követően, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg. A tűz keletkezésekkor egy idős személy tartózkodott a házban, ő szerencsére időben el tudta hagyni az épületet.

Nem adott magáról életjelet egy idős személy tegnap este Debrecenben, a Dózsa György utcában. A hozzá érkező mentőknek és hozzátartozóknak nyújtottak segítséget a helyi hivatásos tűzoltók, az ajtó kinyitásával.

Családi ház kéményében lerakódott korom kapott lángra tegnap éjjel Berettyóújfaluban, a Széchenyi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a kéményből a lerakódott anyagok teljesen kiégtek, így nekik az utómunkálatokat kellett elvégezni, valamint felhívták a család figyelmét, hogy szakemberrel nézessék át a tüzelő-fűtő berendezést.

Rácz Máté

Fotó: Debreceni HTP


 

Kapcsolódó képek:

Szinte csak tűzesetek adtak munkát tegnap Szinte csak tűzesetek adtak munkát tegnap Szinte csak tűzesetek adtak munkát tegnap