Hírek


Így indult a hét a megyében
2018. november 13. 09:07

A Szappanos utcában egy idős ember rosszul lett otthonában, majd csőtörés miatt vonultak Debrecenben. Kukoricacsutka égett Hajdúszoboszlón. Este pedig egy személygépkocsi sodródott le az útról Nyírábránynál.

Gyakorlat a gyógyszergyár területén
2018. november 12. 15:35

Nyolcvan tonna izobutil-acetátot tartalmazó vasúti két tartálykocsi sérült meg átfejtés közben a feltételezések szerint. Ma délelőtt tartottak külső-védelmi tervgyakorlatot a katasztrófavédelem szakemberei és a település polgári védelmi parancsnoksága az egyik debreceni gyógyszergyár területén.

Interreg pályázat nyitórendezvény
2018. november 12. 13:43

Ismertették Hajdú-Bihar és Bihor megye kockázati tényezőit valamint bemutatták a várható beruházásokat a ma délelőtti nyitókonferencián, melyet a sikeres Európai Unió Interreg V-A Románia-Magyarország Program pályázata alkalmából rendeztek Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Hétvégi események röviden
2018. november 12. 06:07

Szabadtéri tüzekhez is vonultak vasárnap a tűzoltók Hajdúszoboszlón nádas égett, míg Hosszúpályi és Monostorpályi között a kukorica tarló lángolt. Este pedig Mikepércs és Sáránd között volt tűz, öt hektáros területen.

Debreceni riasztások pénteken
2018. november 10. 09:13

Tegnap reggel egy személyautó kerítésnek majd egy ház falának ütközött Debrecenben, a Bartók Béla úton. Délelőtt Debrecenben a Püspöki palotához riasztották a hivatásos egységeket. Az épület pincéjéből füst szivárgott. Délután pedig autó égett a Csapó utcán.

Kétszázhúsz kilóval a dobogó legfelső fokára
2018. november 09. 09:00

Székesfehérvár adott otthont november 8-án a katasztrófavédelem országos fekvenyomó bajnokságának. Az erős emberek versenyén idén rekordot döntött a résztvevők száma, több mint százharmincan indultak. A BM Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös rendezvénye egyben az éves pontszerző versenysorozat záróeseménye volt.

Kéménytüzet akadályoztak meg a tűzoltók Bökönyben
2018. november 09. 08:50

Gázvezetéket vágott át egy földmunkagép tegnap Derecskén, a berettyóújfalui tűzoltók kapták a riasztást. Később a nyíradonyi hivatásosak vonultak egy családi házhoz Bökönyben, ahol a kéményben lerakodott korom izzott.

November hetedikén történt
2018. november 08. 09:05

Lakókonténer lángolt Kabán tegnap délelőtt. Hajdúböszörmény közelében egy autó villanyoszlopnak ütközött. Délután pedig vonat gázolt halálra egy embert Debrecenben.