Hírek


Baleset volt tegnap Mikepércsen
2019. november 15. 09:30

Két terepjáró ütközött össze tegnap reggel Mikepércsen, a 47-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. A beavatkozás idejére a rendőrség lezárta a fél útpályát. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Teljes terjedelmében lángolt egy autó
2019. november 14. 07:51

Szerda délután a 47-es számú főúton, Debrecenben közelében egy autó kigyulladt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A kisbusz utasai nem sérültek meg.

Mérgező gáz
2019. november 13. 09:10

Kedd este két szén-monoxidos esethez is vonultak a tűzoltók, Berettyóújfaluban időben jelzett az érzékelő, Püspökladányban viszont egy ember lett rosszul, ezután derült ki, hogy mérgező gáz van a levegőben.

Súlyos balesetekkel indult a hét
2019. november 12. 09:43

Hétfő délelőtt két kamion ütközött össze a 42-es számú főúton Mezőpeterd és Biharkeresztes között. A két kamion sofőr a helyszínen életét vesztette. Délután Hajdúböszörményben, a Külső-Hadházi úton egy személygépkocsi és egy betonmixer ütközött össze. Három ember megsérült a balesetben.

Báloztak a tűzoltók
2019. november 11. 13:18

Hetedik alkalommal rendezték meg a hajdúnánási tűzoltó bált november 9-én, szombaton. A bált egy új helyszínen tartották meg a város művelődési központjában, hiszen az elmúlt években kinőtte magát a rendezvény.

Halálos baleset szombaton, lakástüzek vasárnap
2019. november 11. 09:46

A hétvégén is több közlekedési balesethez vonultak a tűzoltók, szombaton este a motoros balesethez is riasztották őket, ott az áramtalanítást végezték el. Vasárnap két tűz esethez vonultak az egységek. Lakóházakban csaptak fel a lángok.

Elakadt egy állatszállító kamion Hajdúszovát külterületén
2019. november 08. 07:43

Hajdúszovát külterületén egy élőállat szállító nyerges vontató fordulás közben elakadt tegnap kora délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal avatkoztak be. A kamion vezetője és az állatok sem sérültek meg.

Felkészült megyénk is a télre
2019. november 07. 14:37

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a társszervekkel közösen idén ősszel is megtartotta a rendkívüli időjárással kapcsolatos egyeztetésüket. November 7-én délelőtt a katasztrófavédelem szakemberei mellett, a rendőrség, a honvédség, a vasút és busz közlekedési társaságok, a közútkezelő, a népegészségügy és a vöröskereszt képviselői is részt vettek a felkészülési megbeszélésen.