Hírek


Nagyon sok tűz volt a három nap alatt
2019. szeptember 16. 09:25

Pénteken a Fancsika tanyán égett le egy családi ház, szombaton és vasárnap is tűzesetekhez vonultak. Vasárnap juhok pusztultak el egy hodályban keletkezett tűz során.

Horgászverseny
2019. szeptember 13. 13:28

Újra pecabotot fogtak a tűzoltók Püspökladányban. Szeptember 11-12-én került megrendezésre püspökladányi 5. számú horgásztavon a Püspökladányi Szent Flórián Közhasznú Önkéntes Tűzoltó és Sport Egyesület által szervezett 24 órás horgászverseny.

Fa belseje égett, majd lehasadt egy ág
2019. szeptember 13. 07:34

Kora délután egy fűzfa belseje égett Balmazújvároson, a Hortobágyi út végén. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, majd motoros láncfűrésszel eltávolították a fát. Később a debreceni hivatásos tűzoltók is fa miatt vonultak Debrecenbe, a Honvédtemető utcába. Egy tizenöt méteres fa egyik ága lehasadt és veszélyeztette a forgalmat. A tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Tegnap röviden
2019. szeptember 12. 07:46

Szerdán is műszaki beavatkozásokra riasztották a tűzoltókat. Lehasadt faágak és egy kerítésnek csapódott autóhoz vonultak a debreceni és a nyíradonyi hivatásos egységek.

Láncfűrészektől zajos kedd
2019. szeptember 11. 09:17

Kedden is lehasadt faágak adtak munkát a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknak. Debrecen mellett Püspökladányban, Hajdúböszörményben és Hajdúszoboszlón is beavatkoztak a tűzoltók.

Az viharos eső miatt sok faág lehasadt
2019. szeptember 10. 10:37

A tegnapi eső előtt Debrecenben, a 47-es számú főúton nyírerdő aljnövényzete égett. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Ezután csak faágak miatt vonultak a tűzoltók.

Műszaki mentéssel tarkított hétvége
2019. szeptember 09. 07:58

Pénteken három személygépkocsi ütközött össze Nyíradony közelében. Később egy busz ütközött szalagkorlátnak, majd az árokba borult az M3-as autópályán. Szombaton őzgida esett vízelvezető csatornába Püspökladányban. Vasárnap pedig több faág miatt vonultak a tűzoltók.

Gyakorlat a Tisza parton
2019. szeptember 06. 10:13

Újraminősítő gyakorlaton vett részt Hajdú-Bihar megye négy járási önkéntes mentőcsoportja. A Hajdúnánási, Hajdúhadházi, Hajdúböszörményi és a Balmazújvárosi csoportok összesen kilencvennyolc fővel jelentek meg a tegnapi egész napos gyakorlaton, Tiszacsegén, a Tisza parton.