Hírek


Tűz, tűzvizsgálat a Maróthi György utcában
2018. január 20. 15:46

Lezárult a tűzvizsgálati eljárás azon tűzeset kapcsán, amely Debrecen belvárosában keletkezett november elején. A tűzoltók hőkamera segítségével találták meg az ott élő idős férfit, aki azóta felépült sérüléseiből.

A balmazújvárosi és a debreceni tűzoltók közösen oltottak tegnap
2018. január 19. 08:23

Debrecenben egy családi ház tetőgerendájánál az elektromos mérőóra szekrény kapott lángra. Ötven négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz Balmazújvároson, kora este pedig a Nagyhát tanyán egy fa szerkezetű épület teljes terjedelmében lángolt.

Egyre többen intézik kéményseprési ügyeiket a világhálón
2018. január 18. 15:18

A katasztrófavédelem tavaly májusban indította útjára a kéményseprőipari honlap online ügyintézési felületét, a tapasztalatok azt mutatják, hogy azóta valamelyest csökkent a központi ügyfélszolgálat leterheltsége. Az elektronikus időpontfoglalás amellett, hogy gyorsabb, a hibalehetőséget is csökkenti.

Sikeresen vizsgáztak a tűzoltók
2018. január 18. 13:26

„A családomban nem volt még tűzoltó…én szeretnénk hagyományt teremteni belőle. A jövőmet mindenképpen ebben a csapatban képzelem el.” mondta el Mizsik Nándor a Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltóság korábbi önkéntes tagja. Ő az egyik a huszonnégy jelentkezőből, aki sikeresen vizsgázott tűzoltóként.

Műszaki beavatkozásokhoz vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók szerdán
2018. január 18. 08:07

Egy földszintes családi ház ereszalj deszkájánál a téglasor meglazult, a tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították. A Dóczy József utca és Békessy Béla utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze.

Kedden kigyulladt egy melléképület és közúti balesetekhez vonultak a tűzoltók
2018. január 17. 10:19

Tegnap kora reggel Hajdúböszörménybe, a Mészáros Lőrinc utcába riasztották a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltókat. Vámospércs közelében egy személygépkocsi az útról lesodródott, majd hasonló baleset történt késő délután Bagamér és Vámospércs között.

Közúti balesetek hétfőn
2018. január 16. 09:35

Hétfő délután Nyírábrány közelében a 48-as főút huszonhatodik kilométerszelvényénél egy személygépkocsi árokba sodródott. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. Árokba borult egy autó hétfő délután Debrecen közelében is a 471-es számú út, ötödik kilométerszelvényénél.

Ne használjuk szemetesnek a kandallót!
2018. január 15. 10:01

A tűzre dobott háztartási hulladékok azon túl, hogy nagymértékben szennyezik a környezetünket és károsítják egészségünket, könnyen életveszélyes állapotokat idézhetnek elő otthonunkban. Környezetünk védelme, egészségünk megóvása és a biztonságos fűtés érdekében kiemelkedő jelentőségű, hogy csak a tüzelőberendezésünkhöz használható tüzelőanyagokkal fűtsünk, a kémények ellenőrzését és tisztítását pedig szakemberrel végeztessük el.