Hírek


Lakástűz Debrecenben
2019. május 22. 08:56

Kigyulladt egy társasház második emeleti lakása kedden délután Debrecenben, a Piac utcában. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak.

Idén is pályázhatnak az önkormányzati tűzoltóságok
2019. május 22. 08:32

A központi költségvetés idén is támogatást biztosít az önkormányzati tűzoltóságok eszközfejlesztésére, a rendelkezésre álló 225 millió forint felosztására a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot írt ki.

Kizárólag műszaki mentések voltak hétfőn
2019. május 21. 08:15

A vasárnap esti vihar adta a legtöbb munkát a megye tűzoltóinak hétfőn. Kidőlt fák és lehasadt faágak eltávolítása volt a feladat.

Műszaki mentések és tűzoltás a hétvégén
2019. május 20. 08:32

Elsősorban műszaki mentésekhez riasztották a megye tűzoltóit a hétvégén. Közúti balesetek, lehasadt faágak adták a legtöbb munkát, de egy kerítésbe szorult kutyához is vonultak a tűzoltók. Debrecenben pedig ételleégés miatt is szóltak a szirénák.

Ismét megnyílnak a szertárkapuk
2019. május 17. 10:58

Május huszonötödikén az ország csaknem négyszáz tűzoltólaktanyája várja a látogatókat. Országszerte délelőtt tíz és délután négy között fogadják a laktanyák a gyerekeket, családokat, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a tűzoltók életébe.

Két beavatkozásuk volt csütörtökön a tűzoltóknak
2019. május 17. 07:55

Tíz méteres fa két ága leszakadt tegnap délelőtt Berettyóújfaluban. A város hivatásos tűzoltóit riasztották. Később a mentőszolgálat kérte a debreceni hivatásos tűzoltók segítségét, egy sérülthöz kellett bejutniuk.

Lakás tüzek, meghasadt ágak, összetört autók és ismét szén-monoxid
2019. május 16. 09:14

Közúti beavatkozások mellett tegnap délelőtt a Mézharmat utcában tüzet oltottak az egységek. Délután ismét életet mentett a szén-monoxid érzékelő. Debrecenben egy Laktanya utcai házban jelzett időben az érzékelő.

Sűrű napjuk volt a tűzoltóknak kedden
2019. május 15. 10:06

Kedden is sok helyre vonultak a tűzoltók műszaki beavatkozásra. Lehasadt faágakat távolítottak el. Délelőtt egy vegyi anyagot szállító teherautóhoz is riasztották őket, majd késő este étteremben keletkezett tűz Debrecenben.