Hírek


Légy te is tűzoltó!
2017. szeptember 25. 09:02

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója beosztott tűzoltó munkakörre felvételt hirdet. Az érdeklődők részére toborzó tájékoztatást tartunk 2017. október 05. csütörtök 10.00 órától az igazgatóságon.

A püspökladányi fiúk országos kismotorfecskendő szerelési bajnokságon
2017. szeptember 25. 08:06

Egy peches szerelés miatt, lett oda a püspökladányi fiúk aranyérme szombaton. A VII. Országos Kismotorfecskendő Szerelési Bajnokság záró fordulója sem múlt el izgalmak nélkül. A nyolc fordulóból álló versenysorozat utolsó megmérettetésének a Somogy megyei Böhönye adott otthont, ahol majd félszáz futamon tettek tanúbizonyságot ügyességükről a hétfős csapatok.

Az elmúlt hétvégén történt
2017. szeptember 25. 07:49

Teljes terjedelmében lángolt egy személygépkocsi pénteken délelőtt a 35-ös autópályán, a tizennyolcadik kilométerszelvényénél. Hatvan négyzetméteres ház fa födémszerkezete és a házban tárolt több méhészeti kaptár égett szombaton délelőtt, Hajdúböszörményben. Vonat ütött el egy embert szombat este Debrecenben, a Vezér utca végén.

Az elmúlt napon
2017. szeptember 22. 09:03

Csütörtökön több helyre is kellett vonulniuk a tűzoltóknak faág levágása miatt. Tegnap reggel Hajdúvid közelében egy autó kukoricatáblába csúszott, többször megpördült. Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Balmazújváros külterületén.

Társasházak napja
2017. szeptember 21. 15:40

A hét első három napján az ország valamennyi kirendeltsége nyitva állt azok előtt, akik a társasházakkal kapcsolatban felmerülő kérdéseikre kerestek választ. Konzultációra egész évben van lehetőség, ám a nyílt napok keretében ezt a szokásosnál is könnyebben tehették meg a lakástulajdonosok, bérlők, a társasházak kezelői, valamint a közös képviselők.

Több mint hárommilliárdért adtak át gépjárműfecskendőket, Hajdú-Bihar megye is kapott új autót
2017. szeptember 21. 14:50

Huszonöt vadonatúj, hazai gyártású gépjárműfecskendőt, valamint öt, korábban hivatásos tűzoltóságokon szolgálatot teljesítő tűzoltóautót adtak át szeptember 21-én Budapesten, a Hősök terén. Ez az esemény adott alkalmat arra is, hogy a magyar fecskendőket gyártó cég bemutassa az általuk tervezett vízszállító jármű prototípusát.

Szerdán történt megyénkben
2017. szeptember 21. 08:25

Két személygépkocsi ütközött össze szerda délután Debrecenben, a Kishegyesi úton. Tegnap este Debrecenben, a Kisbánya utcában egy száz négyzetméteres családi ház mellé épített garázs nyitott teteje alatt gázzsámolyon olajat melegítettek.

Kedden történt
2017. szeptember 20. 10:37

Húsz méteres tölgyfa egyik tizenöt méter magason lévő ága lehasadt tegnap reggel Bagaméron, a Bocskai utcában. Kedden késő délután Pocsajban, egy Petőfi utcai családi ház egyik szobájában berendezési tárgyak égtek.